Miks Enomatic

Meie ulatuslikud uuringud näitavad, et keskmine restoran, mis pakub vähemalt 2 klaasi kaupa (valget ja punast), kaotab vale doseerimise ja veini oksüdatsiooni tõttu iga päev umbes kolm klaasi veini.

Eeldusel, et iga kaotatud veiniklaasi saaks müüa vähemalt 5 euro eest, näitab lihtne arvutus, et minimaalne aastane kahjum on 5475 eurot (5 eurot x 3 klaasi päevas x 365 päeva).

Juhul, kui restoran pakub klaasi kaupa rohkem kui kaks veini (kaks valget ja kaks punast), on keskmine veini kadu 4-6 klaasi päevas, mis annab aastas saamata jäänud kasumi 7300-10950 eurot.

Seega ei ole tegemist ainult uude investeerimisega, vaid lisaks kasumi suurendamisele on see ka juba olemasolevate kahjumite minimeerimine.