Miks Enomatic?

Meie ulatuslikud uuringud on näidanud, et keskmine restoran, mis pakub klaasi kaupa vähemalt kahte veini (punast ja valget), kaotab ebaõige doseerimise ja veini oksüdeerumise tõttu iga päev ligikaudu kolm klaasi veini.

Eeldusel et iga kaotsi läinud klaasi veini saaks müüa vähemalt 5 euro eest, näitab lihtne arvutus, et saamata jäänud tulu on aastas minimaalselt 5475 eurot (5 eurot x 3 klaasi päevas x 365 päeva).

Juhul kui restoran pakub klaasi kaupa rohkem kui kahte veini (kahte valget ja kahte punast), siis on veini kadu keskmiselt 4–6 klaasi päevas, mille tagajärjeks on aastane saamata jäänud tulu summas 7300–10950 eurot.

Seega ei ole küsimus mitte ainult millessegi uude investeerimises, vaid lisaks oma kasumi suurendamisele ka olemasolevate kadude minimeerimises.